Lite kort å gott

Så jävla bra é vad han är!

Tävlingen gick bra i torsdags, 1 sekund ifrån placering, med andra ord 4 av 10 tävlande, inte alls dumt efter tävlingsuppehållet! Får se om jag tävlar imorgon, beror helt på vädret. Ska ändå efteranmäla mig så om undrelaget blir för tungt vilket jag tror det blir så utsätter jag inte oss för de skiten å stannar hemma och tar en fin uteritt istället!
 
Denna sommar har jag och Mimi bestämt oss för att skaffa en longboard var, en onepiece och vi ska kunna skejta innan sommarens slut! Bara börja kämpa för de finns då fan ingen värre balansträning än skejtboard. Fml. Men blir nog bäst på tävlingsbanan sen balansmässigt ;) haha!

Förlååååt då!!!

Dålig, urusel och SÄMST uppdatering men jag har jobb, vänner och hästar som GÅR före!
Måndag: Jobbade, red ut på uteritt och racea med Sara i spöregnet, åt chokladbollar, chips och dipp till en dryg film med mor å Sara.
Idag har jag jobbat, vart med Sara igen, vart på en grill och ätit hamburgare med mamma å en glassbåt, gott men onyttigt! Övninskört och nu ska jag rida hästarna å med en springtur får det avsluta kvällen.
Framöver ser veckorna ut lite såhär...
Denna vecka:
Onsdag: Jobb
Torsdag: Lokal tävling i Alsen 80cm och 90cm, bara för det var ett tag sen vi var iväg nu.
Fredag: Jobbdag, stallbygge, rida
Lördag: Stallbygge, folkrace, middag i Änge, rida
Söndag: Stallbygge, rida
Ja rida och springa blir typ varje dag för det behövs!!!
 
Nästa vecka jobbar jag bara onsdag morgon sen har jag loooooov! Fast lite inhopp med jobb på djurhuset och hos grannen blir det ju såklart!
 
v.29 blir det jobb i djurhuset torsdag-söndag och brunflos tävling jobbar jag fredag-söndag så det blir dubbla jobb. Kommer nog va helt slut, dessutom ska jag vara nere och hälsa på släkt från söndagen v.28 till onsdagen v.29! 
Veckan efter det är jag ledig till helgen för då är det yran och jag jobbar i djurhuset lördag/söndag!
Sen är jag ledig fram till v.33 då jag jobbar lördag/söndag i djurhuset åter igen! Sen är det bara en vecka kvar av sommarlovet och sen börjar skolan då har jag förhoppningsvis vart utomlands i Turkiet oxå och jobbat lite hos Nisse och Annika med slädhundarna! Dom ska förmodligen på semester så matar hundarna isåfall!

Ska fösöka vara lite mer aktiv här men ni vet ju vad som pågår för mig nu iaf, hoppas jag skulle fått åkt in och kikat lite på storsjöcupen på MOIF oxå men får se hur det blir!
Ha de la fint, heej!