Tjohoo

I onsdags sköt jag upp för hagel gevär, klarade momenten och det trots att jag hade inflammerad blindtarm därav jag gick och spydde mellan momenten haha! blev hemma på torsdagen och fredagen de två sista dagarna av praktiken! SURT!!! Men kan ju inte åka när magen strejkar å ja knappt kan gå, i fredags var de så illa så sjukhuset blev nästa å akuten i 6h med lite tester innan jag opererades på kvällen/natten!  Ont i kaggen, äter inge å blindtarmen borta men på lördagen kom bästaste mor & far med en väldigt fin dyr litten sak! Nämligen WHITAKER hjälmen ja e glad :D Men får ej rida på 1-2 veckor och missade Lycksels och Norge resan, surt de å men jaja kommer fler upplevelser! Men nu såg ja att filmen börjat så ja orkar inte blogga mer tjooo


Tjugoförsta maj

Praktiken rullar på och jag går ca. 1,5-2 mil per dag! Helt sjukt vad tränad man blir och ont i fötterna ja får.
Nu är Hockey vm över och där med mit liv oxå, så får gå tbx till mitt hästliv och ägna varje minut åt de!
Igår vard et första gången på 4 veckor jag åkte buss, kom 1 h för tidigt te praktiken, jobbade 30 min övertid oxå, gick 2 mil med vovvar, Sara gav mig sällskap hela eftermiddagen, hälsa på Kalle och Olov sedan gick jag ner te stan och handla lite päron och Loka med päronsmak som färdkost i bussen hem. Kom hem, åt grillat kött me stips, bea å grönsaker FLÄÄÄSK och sedan begav jag mig ut i stallet och såklart kom skada nr. 15 för detta år på häst 2 (Merschan). Hon hade svullna körtlar därav tog vi oss en promenad på 5 km, sedan red jag Duell som var galet pigg och fin, kändes inge konstig i benen och het som vanligt. Tila och jag tog en tur upp i skogen dä jag tror jag kan ha hittat vargspår, coooolt B-) Ville leta efter den men klockan var halv 10 och sängen vänta så de blev bara att ta in alla djur och sedan gå in för att duscha och sova!
 
Idag har jag tagit bajsprov på hästarna, LOL, ska lämna de te Marléne som ska skicka de på analys och sen ska jag mata bilen lite och bege mig in te stan för lite promenader me vovvar! När ja slutat kl 3 så ska ja handla lite, och fördriva tiden tills halv 5 då vi ska samlas på skolan för att sen dra och skjuta lite på banan. Skoj! Efter det ska jag på föreläsning om hundfoder i nån timme, snaaaark! Kommer alltså hem sen toch kommer förmodligen varken hinna äta middag eller rida hästar. HATAR SÅNA DAGAR!
Nått mer positivt är att denna vecka ska jag pröjsa ut för denna otroligt billga hjälm, eller inte, kommer leva på bröd å vatten ett tag känns de som haha!
Aja nu är de dags å starta bilen å smyga iväg, känner mig duktig som uppdatera Tjoooooooo!