PysMys

Haha min gos!
 

Dagen



Anaa Banaaaana!! Tycker om henne ja! Idag började vi dagen me lite praktiskt, behandlade lite djur, sen religon me massa debatter och sedan lunch som va äcklig! Efter lunchen blev de naturkunskap me instuderingsfrågor och sedan stan me Anna å Mira! Sofie jävel gick till bror sin hehe :) nu inväntas stormen Ivar och paketinslagning! Sen bjur kvällen på träning :)

Juuul


Ja nu är de visserligen 12 dagar kvar men oj om ja längtar!! Så myyyys, även om ja jobbar! Men vart fan e snön!!?

Baaack

Nu e äntligen iphonen tbx, och då blir de uppdateringar här ifrån telefon oxå då ja inte sitter så mycket vid datorn :) nu ska de ätas å sen stallet, pusshej

Julen på G

Haft fullt upp på sistionde med bla. julpyssel, julmarknader, prov, jakt, julbord, glöggmys på fjöset och igångsättning av hästarna igen! Så just nu försöker ja få igång min trasiga iphone och kikar även på en iphone 5s som jag e sjukt sugen på nu, så trött på min, låsknappen är paj så kan lika gärna skrota den som de känns nu... 
Nu ska jag hur som helst kika vidare på de, sen fixa stallet och rida mina 3 hästar! Även springning skulle vara skönt i detta varma väder, vi får se vart tiden tar vägen! Julklappar ska slås in oxå, imorgon blir det jobb på djurhuset efter 1 lektion! Känns lite mer värt att åka på skolan om man tjänar pengar på de ;) Idag jagde vi även med Gila, gick inte så bra men hon fick iaf haren på benen och drev stundvis bra så alltid nått bra! :)
 
 

Pinsamt dålig uppdatering

Uppdateringen är ju inte som den varit men just nu har det vart så himla mycket i livet, jag har jobbat i helgen i Djurhuset och sedan på skidskytte med dograce! Har även vart på julbord med Gila hemma hos familjen Brattlin i Myre vilket var dundermysigt och gott. I veckan nu har vi ett prov men annars är det lugnt så idag ska det pluggas och imorrn, på fredag blir det julbord i Persåsen med företaget åt pappa, gött! Sen i helgen blir det julmarknad på Jamtli på lördagen, glöggmys på fjöset utveckling ab på lördag kväll och söndag ska jag dö. Mitt i allt dedär ska jag ev. skjutsa Sara mellan Myre och Lockåsen då hon är hästvakt på två ställen! Wish me good luck! Ha de bra gott folk så ska jag pröva å skärpa mig vad som gäller uppdateringen!
Förra hösten vid Forsmyrn, harjakt!