Lite spontan inköp, gamla inköp, tävlingaar

Ett tredje JW schbrak! 549:- 
Svarta knäskodda Bocaj ridbyxor! 799:-
Röda catago ridbyxor! 649:-
Shires vintertäcke 400g till en rakad Merschaan! 1799:-
Dom vita handskarna på bilden hv polo 299:-
 
Sen beställde jag ett riktigt stort paket från hööks, (där jag vanligtvis aldrig handlar) men tänkte att de dyrare grejerna kanske håller lite bättre så lägger in vad jag köpte där å på en gång till Duell och Merschan!
Sadelgjord 529:-
Lite slit å släng boots 2 par (svarta) 49:- 
Senskydd bak 199:-
Senskydd fram 299:-
 
En varsin lädergrimma åt Duell (brun) och Merschan (svart) 239:-/st
Träns åt Duell 429:-
Förbygel med martingal till Duell 699:-
Sen köpte jag två extragrimmor på rea för 29:-/st å ett grimskaft!
Tror inte det var något mer men minns inte riktigt!
Sen fick Duell ta Glen Gordon schabraket för att han passa så bra i det, ska lägga ut mina finare schabrak jag har till hästarna i ett annat inlägg som är för tävling! 
Köpte litte billigare grejer till Duell på hööks för han är så ung så han får sina dyrare grejer när han börjar komma ut på träningar och tävlingar då vi mest skruttar omkring i han saker nu! :)
Ne nu ska jag rida på mina nyrakade ponny,
Lite söt blev ju min underbara ponny! :')
Sen lite annat kul är ju att första tävlingen är anmäld!
Och nästa helg är de ju pay&jump så kör lite uppvärming för säsongen!
Nu köööööör vi popplahästarnaa!
natti läsare!
 

Fin dag.

Knepigt ljussken i stan, bilderna är tagna på körfältet me sämsta kameran på mobileeen!
Mysig lektion där jag fick en liten bebis på axeln när jag jobba. Goosigt,, nu ska jag renskriva en Essä (svenskauppgit) och sen blir det nog duschen och sängen. Nattiii!

Morrn Morrn

Dax för utsläpp i stallet å sen rida lite innan vi åker till stan runt 11.00, börjar inte förrän efter lunch idag å slutar runt 16.45, så vore ju sjukt skönt och ha hästarna tränad och bara ta in fram tills dess. Ne nu ska jag ut för här får jag inget gjort, tjoooo!
Förrästen så satte jag första galloppen på Duell igår,m helt underbart å tempot tog aldrig slut så lillpojken blev riktigt på och ville väl sätta av i fullt sken som på banan. Merschan klippte jag även bort skägget på så just nu ser de lite roligt ut me kanterna men de ska ju växa ut lite å så då blir hon nog lite snyggare oxå, blir nog väldans bra sen när hon blitt rakd oxå! :)
Jaja hööörs hej! 

Wonderful daaay

Utsläpp imorse å Duell åt Tilas mat som hon hade hängandes från munnen och sista bilden syns det ganska klart och tydligt vad Tila tyckte om de.
Merschan var nöjd att få vara ifred och äta mina små pussgurkor, 3 riditurer väntar och en tidig kväll. Första galoppen på Duell kan det ev. bli idag! Spännande när han é gallopp häst och se om de är fullt ös medvetslös eller om det går och ta de lugnt!

Finaste jag har

Efter har som hänt de senaste året så har jag insett att jag har världens bästa föräldrar, familj och vänner som stöttar mig i vått och torrt.
Sen mina underbara fina hästar, Merschan som ställer upp och gör alltid sitt bästa för att lära upp mig. Tila som jag inte har en aning om vad jag skulle göra om hon försvann, blotta tanken får mig att vilja försvinna, Duell som är en medlem i familjen Jansson i hela 2 veckor på tisdag som jag ska lära upp av egna erfarenheter som Tila å Merschan har gett mig med ridning, lastning och hantering. Dom har verkligen varit till en stor hjälp i mitt liv efter blodd, svett och tårar. Det är en sån underbar känsla när man vet om hur fruktansvärt bra man har det och tar verkligen vara på tiden och bara njuter. 2012 fick jag ett underbart nytt stall som världens bästa mor & far ordna till mig, som jag själv fick bestämma hur de skulle se ut med tips av vår gode vän snickarn Staffan och självfallet mina föräldrar. Sen ett helt underbart fint släp som är lika nytt de och frescht, helt otroligt va bra både jag och mina hästar har det. 
Bilderna har ju såklart världens bästa fotograf Sara Brattlin tagit som ni hittar på bloggen http://brattphoto.blogg.se/ ibland vet jag inte vad jag skulle göra mig utan henne.
Ne nu ska jag se på Jurassic Park och sen blir det natti så godnatt kära läsare :)
 

Finaste jag har.


Lite bilder sen dagarna!

 


De senaste veckan har jag haft Julia här som ridit lite på Merschan, övade på halt och avsaktningar från trav och skritt. 
Myst med pojken som är så go och lekfull, fått ett paket med hästgrejer för 3000:-, fattigare ja men har ju allt jag behöver så varför klaga?
Allt knallar på, skolan går vidare, jag pluggar körkortsteori och rider hästarna för fullt + Mimmis lilla Celliona tar jag lite extraknäck på å sen jobbar jag självklart på brännan nere hos Tina i solariumet! Viktigt att inte va äckligt blek känner jg såhär på vintern,, ne nu är klockan mkt och jag måste planera träningar, tävlingar och rakning för ponnyn så bäst å sova och göra nytta imorgon!
Natti mina få läsare, lol osv.

Sötaste pojken Duell!

Så underbart att denna pojk har flyttat in i stallet här, han é så fin och glad! Motivationen är på topp nu med hästarna så har mkt planer med allra helst Merschlooo, hon ska rakas, pay & jump den 3 februari, första tävlingen är i Timrå den 16 februari och innan dess ska vi åkt till ridhuset och hoppat gärnet. 
Duell har mkt framför sig, lasttränas, utbildas, löshoppa, hantering överlag, bli van att stå själv och de viktigaste!!!! Lära sig att gå in i stallet, garageporten äter inte upp dig Lilleman!!
Tila har de väldigt lugnt på sin front, har inga mer planer än bus i skogen och skutta lite småhinder, hon fyller ändå 22 år så dags å komma ner på jorden med henne nu och låta henne få ta de lugnt ett tag nu. 
 
JAG ÄR SÅ JÄÄÄÄKLA PEPP NU PÅ HÄSTAR, LIVET Å DENNA SOMMAR KOMMER ROCKA FETT ME FETT PÅ TÄVLINGSFRONTEEEEN!!!!! Ville bara säga de, lol.