Mysdag

Mamma tog tillfället i akt och fotade mig och mina gosisar haha! Kan man vara nöjdare med dessa djur! <3

Dålig uppdatering

Dahen har bestått av bilbesiktning som blev fullgrej, 1 lektion, fixa vip kort till Skidskytte, vart med Mira här hemma i paradiset Välje, stan igen och middag på eastern med brudarna Jossan & Sara, sen hem igen i yrvädret och nu har ja kirrat stallet igen och sitter här och borstar tänderna till en sorglig låt! 
Mitt liv alltså haha, ne men de är ju bra :)
Imorgon väntas 4 lektioner och tidig uppgång, fyfaaaan va jobbigt!
Liten pyyyys!
 

Helgen kort

I helgen har jag mestadels vart spontan, i fredags blev det solning med sara på morgonkvisten och styrketräning! Drog hem, fixade stallet och matade hästarna mer, tog en springtur med Gila och sedan bar det iväg in mot staden där det blev partaj! Började hemma hos mig med att lyssna på min otroligt gamla hårddisk med musik, bla. på ett idot_cp_sjunger såm låten hette, wtf? Skrattade hur som helst mkt, fast man gör inte så mkt annat när man umgås med Mira & Sofie, jävla sköningar! Drog sedan ner på stan, Sofie körde för hon skulle jobba helgen, kom ner till sara & Samuel där det var lite halvt drag, okänt folk men trevligt ändå, gick inte långa stunden innan vi blev iväg skickad till grannen dörren brevid och där var det fest iaf, kul var det och man kände igen kanske 2-3 pers, första gången jag kände mig gammal på fest haha, de flesta var 2-3 år yngre! Men men kvällen slutade tidigt och lördagen bjöd på långpromenader och mysdag med Mira! i fläska donken och dog hemma hos henne, sedan kände jag mig körbar och då drog vi på hööks och spana in det, det sööög!
Hur som helst så var det ju lite trevligt iaf och kvällen var mest slapp hemma med hästarna och en held del blåst, söndagn har mest vart slödag! bakat dumlegrottor, handlat på byn med bror, kika ett par filmer, tog 1 mil på trampcykeln, (mindre slö där en stund) å sen har jag mest fläskat å ska väl snart inta sängen, men lite styrketräning innan dess! Imorrn blire tidigt, Subban (bilen för dne dumma) ska in på fönsterbyte och besiktning så måste åka 7 färja vilket innebär 05.00 för mitt alarm,, sen buss te skolan? WTF!! Aja bara gått 6 månader sen sista så kanske dags nu? Skolan slutar 5 å börjar 10 å kanske dags å säga natti nu!
För den som inte orkar läsa detta jobbiga inlägg kan ju alltid titta på dessa sköna bilder eller nå? Natti gott folk!
 
 
 

Dagen

Idag var jag ledig ifrån skolan då det var personaldag, klagar inte! Tog ut hästarna, åt frukost och drog ner till myrviken för att sola med Sara, åkte hem, gjorde stallet, tände upp så man kunna få nå varmvatten och sen blev det en springtur med Gila på 5 km, juste under väntan på att sara solat i 30 min så gjorde jag 100 situps, benlyft och 50 armhävningar! Gäller att fördriva tiden rätt ;) Efter springturen blev det dusch och bastu, sen hade mamma lagat till flygande Jacob så har nyligen ätit det och ska nu packa väskan och snart börja rulla ner till Myre för att plocka upp sara för ikväll blir det partyy party med flickorna & company! Imorgon blir det nog en slödag så nu ska jag nog sätta fart så jag kommer någon vart! Ha en bra kväll, för det hoppas jag på att jag får!
 

bildbomb

 

Dagen i punkter

- Kliva upp, ta ut hästar, göra stallet
- Byta om, fixa håret, litte smink
- Starta bilen, kanske äta 
- Skola 8.20
- Djurskjukvård första lektion
- Religon
- Lunch
- Temadag hela eftermiddagen
- Slutar 16.00
- Ta in Miras häst
- Åka på storsjöbadet och bara flyta me Sofie & Mira
- Hem och ta en springtur om de inte blir allt försent
- Rida Tila eftersom hon fick vila igår
- Ta in hästarna
- Styrketräning
- SOVA!!!
 
Full fart idag? Svar: JA!!!
 
Gamla bilder sen pay & jump på Frösö Hästgård som sara Brattlin fotat! :)
Mimmi på Celliona & Jag på Merschan! 
 
Ne nu ska jag fara, kläderna på och bilen startad! Trevligt trevligt!

true


Tisdagen

Igår Blev det en väldigt intensiv dag, klev upp halv 8 å tog ut hästarna, bytte om och kasta mig i bilen med mamma strax efter 8, sen var vi på plats i Änge och skulle hjälpa syster yster att städa julstäda huset, så gårdagens schema var julstäda och vara barnvakt åt Svea! Sötare unge finns inte! 
 
Angelica lagade även en smarrig fiskgratäng och vi fikade även på dagen, lite kaffe, bullar och kakor! 
På kvällen så var vi väl hemma strax efter 6 och då var det bara å packa in grejerna och byta om för å bege sig ut till stallet, mockning, fodring och vattning, sopning, rida 3 hästar och sen mocka lite till, sopa lite till och fodra mer! Efter dom så gick jag in och kika hur det låg till på matchen (Portugal-Sverige)  vilket fortfarande var 0-0 efter 2 halvlek så jag tog en springtur på 5 km och när jag komm tilbaks stog de 1-0 till portugal sedan kastade jag mig i duschen hörde två jubelskrik ifrån vardagsrummet och då vart det 2-1 till Sverige, helt plötsligt var matchen jävkligt spännande men den avslutades med 4-2 till Portugal, jävla Ronaldo, för duktig tyvärr! Pappa hade gjort iordning räkmackor åt mig vilket var guldvärt, tränade dock bort det lite till efter matchen med 40 armhävningar och 50 situps och även benstyrka med balans på tårna i ca. 30 sekunder i stolsits vilket jag repeterade om 6 ggr! Jobbigt Jobbigt men nu har jag äntligen fått tbx 4 magrutor och snart väger jag under mina 60 kg, 1 vecka till så är det nog klart! :D Nu ska jag hoppa in i bilen och bege mig för dagens 1 och sista lektion, mycket seriös skola ja... Sen ska jag möta upp en kär vän på stan, nämligen lilla Sara! På eftermiddagen blir det nog 3 hästar, 1 springtur och styrketräning! Härligt härligt!

Månskens tur

Varm kväll med månsken och superbra underlag då de frysit på lite halvt ändå! Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra!
 

Träning träning

Igår blev det vila ifrån hästar och spingning men körde styrketräning iaf! 50 situps och 30 armhävningar och lite benstyrka i uthållighet! Gick väl bra, ganska slut efteråt, idag ska jag till syster och Svea med mammsen och julstäda, redan nu undrar säkert endel men ja, redan nu! Ska städa och vara barnvakt, idag blir det dock 3 hästar och en 5 km runda me en mör vovve + lite styrketräning! Känns som det är välbehövligt nu!
Ungefär såhär går jag runt hemma varje kväll, finns inget bättre än bar mage! Sen är det jätte skönt att träna i oxå, luftigt och smidigt! 
Ne nu ska jag nog bege mig mot Änge! Hörs heeej!
 

...

I need love, love
To ease my mind
I need to find, find someone to call mine
But mama said

You can't hurry love
No, you just have to wait
She said love don't come easy
It's a game of give and take

You can't hurry love
No, you just have to wait
You got to trust, give it time
No matter how long it takes
 
-Diana Ross

Första skoldagen på 5 veckor

Jo som rubriken säger, första skoldagen på 5 veckor, helt sjuuukt! Var hos läkaren imorse och min axel ska botas genom sjukgymnastik och tabletter mot inflammation... Skoj, hur fan ska jag hinna me det?
Iaf så hade vi ju som sagt skoldag och jag missa religonen, syyynd hehe fast ne! Och eftermiddagen hade vi Naturkunskap, Engelska & Svenska! Gick undan iaf och nu é jag hemma igen!
Gila fick även skjuta sin 2 hare på 5 dagar!!! Nu jävlar måste vi starta jaktprov alltså, va roligt! :D
gammal bild, eller ja 5 dagar sen men inga nytagna idag!
 
 
Sen hitta ja en gammal goding som är tagen för 1,5 år sen ! Åh min fina nordis! <3
Massor av kärlek <3
 
 

Bildbomb från gårdagen

Mys med Miras vovvsingar!
 
Partypinglan Mira haha, !
 
Springtur blev de igår med! 
 
Sen lite ego bilder, lol ne men vänta på tvätten kan ta lång tid...
 
Igår blev det jobb och häng med Mira, först var vi i djurhuset och fixade med djuren och hon hjälpte till så näll som hon är så det gick mycket snabbare än vad jag hade trott. Vi åkte sedan till stallet och tog in Arthur och pyssla om han lite! På kvällen kika vi på film, badade Nalle som fick simma lite och bara hade de gött med lite naturgodis och frukt, nästan nyttig! (Y)
Idag så tvättade jag en maskin till cohd en sista, igår blev det 3 stycken då våran här hemma lagt av! Sen mer jobb ute i blåsten, fast jag var inne, heehee inte så kul men... iaf så har jag kommit hem nu och spelat yatzy med bror och mamma, nu blir det stallet, kanske rida hästarna om ja orkar och en springtur + lite styrketräning ikväll igen! Men sist och inte minst är det Partaj & Café Bärs ikväll! Ha en bra söndag allihopa! :)

Dagen

Idag har jag gjort stallet och tagit en kanon fin springtur med Gila på 5 km, tom. så jag gatt stanna och ta ett par kort!
Nu blir det en ridtur på Tila med två hästisar lösa så de får busa av sig i finvädret! Sen styr jag in mot lite jobb i Ås på djurhuset och får med mig Mira oxå som skulle hjälpa mig, hon é bra snäll hon! Sen blir jag kvar i stan och ska hänga med Mira så vi frå se vad kvällen bjuder på! :) Hörs imorron troligtvis om jag inte snor Miras dator ikväll! :)

Sista tävlingen

En helt fantastiks människa vid namn Fanny skickade bilder på mig och Merschan i Timrå och oj om jag blev glad! Helt underbart!!!! Besök hennes blogg! :) http://fannnystorsjo.blogg.se/
Sista tävlingen, sista klassen, sista bilderna och den nedersta bilden blev vårt absolut sista hinder någonsin, ett räcke med vattenmatta! Vi har tidigare för ca. 2 år sedan haft problem med vattenmatta då Merschan ofta såg de som en "flyktväg" men vi har jobbat ihop oss, jag och min pärla! <3
Nu är hon pensionär och jag är sjukt sugen på att klassa upp henne till storhäst då hon ändå kommer gå på den här gården tills döden skiljer oss åt ungefär, men det hinner hända mycket och jag tänker inte dra några förhastade slutsatser ännu, hon är ju trotsallt 20 år! 

Skitdag

 

Springis

Efter att ja ridit mina 3 kusar i hagen en varsin runda så blev det en härlig springtur med Gila, på över halvmilen, nu e man mör så bastu och liniment får rädda min kväll! Nu lite styrketräning! Vart kom all motivation ifrån?
 

Blandaat

Igår åkte vi ju som sagt till Änge och Pysen och jag satt bak och han är kanske världsduktig ibland alltså, han sova nästan hela vägen söt skrutt!
 
På kvällen blev det hästarna, intag riktning, lite mer mockning på kvällen och det avslutades med en smord rygg då jag är väldigt spänd och lite styrketräning men sist och inte minst varm choklad med lussebullar som mammsen bakat och pepparkakor döööör vad gott!!!!!!!
 
Trivs som fisket i vattnet i stallet alltså så nu ska jag bege mig dit och rida alla mina 3 godingar!
 
Dock så kunde jag inte låta bli och mysa lite med min goding som é rätt slut sen gårdagen! ;)
 
Idag har jag iaf handlat foder år djuren, gjort stallet och solat en halvtimme! Så himla skönt för kroppen även om det är farligt! Efter ridturerna väntar en springtur med en stel jakthund, stackars lilla Gila! Idag är jag på hugget! :)
Hare braa!

En dag närmre helg

Nu bärjar det närma sig helg och det kan ju inte bli mycket bättre? Dock jobbar jag i helgen men det tar ju inte heela dagen om det går som planerat! Dagen ska bjuda på hästar, ridning och hästar, haha sen lite solning och kanske en springtur och lite styrketräning om jag känner för att kontra förkylningen. Ikväll blir det iaf lussebulle, pepparkaka och varm choklad, men må göra mig förtjänt av det först! :)
1 år sen snart, saknar Stockholm International Horse Show med min bff!
 
Motivation!

Gilepila

Idag har Gila skött sig kanon, så himla kul att det ger resultat alltså! En hare till för året, pappa fick skjuta och jag var självklart hemma men skoj var det iaf, pirrar i hela kroppen när dom kommer hem och Gila ser ut som ett solsken och vill visa alla vad hon åstadkommit med husse, även han var som en sol!
 
Sedan åkte vi till Änge och hälsade på syster och Svea, alltid lika trevligt, räkmackor blev det även och Pysen fick följa med och träffa Ivar! Alvedon var min räddning idag och nu börjar jag känna mig kulen igen så blir en lugn kväll med lite lussebak och hästar!
Svea var inte världglad idag men söt ändå!
 
Syster yster och Svea-Bea!
 
Så klockrent haha, Mofasa och Simba typ!
 
Räkmackor var gött de, dock skitkassa bilder men kanske frestar ändå? ;)
 
Hos Morfar var det mest mys idag, inte lika mycket bus som vanligt!
 
Sen fick jag inga bilder på Mamma och Svea tyvärr men ska dit på tisdag igen så då kanske det blir! :)
 
Svea tvärsomnade hos Moster med, gjorde hon förra gången när hon var i Välje med, om det är tung och varmt efter ett tag, Svar: JA! Men mysigt ändå! :)
Nu må jag kila, hörs hej!
 
 

Morgon i Välje

Imorse när jag gjorde stallet så steg solen upp efter ett tag och oj vad fint det blev, gatt in och hämta kameran och fota hästarna lite efter ett tag, trots att jag är hemma och sjuk idag så är ju friskluft alltid bra! 
Duell var linslus och busig, Tila posa ibland och Merschan ville inte alls va me i kameran idag så då fick det va!
Nu ska jag nog sova så jag blir bra nån gång! Haree!

Färja

Idag vill jag nog helt klart hissa att åka färja, bekvämt, miljövänligt och tar bara 5-10 min längre än att åka bil runt byarna för att ta sig till staden! Man hinner kanske äta frukosten där, man kan köpa kaffe på färjan och man hinner göra annat som att sminka sig, plugga osv. inför skolan eller vad det nu kan vara!
Dessutom kan det vara såhär fint att åka, andra bilden är åreskutan man ser och de andra två är oviksfjällen, bilderna gör sig orättvis gentemot hur fint det egentligen är! Fotona är tagna i september!
Nu ska jag pyssla om mina hästar och sen blir det nog en tidig kväll då mitt huvud dunkar, kanske nån timme i telefon? Who knows! Ha det fint folket, kanska blir ett suprise inlägg ikväll om ja inte sover!
 

Tisdag

Klockan är 06.00 och jag ska göra mig iordning och fara iväg på praktik om någon timme, älskar tidiga mornar, eller hur var det? Dödstrött tjej.se!
Bjuder på lite bilder på ett Lo djur jag lyckades fota på Kolmården! Missnöjd kan jag säga!
 

Ollee

Olle alltså, vilken man haha! Pistvakt é grejer de!
Daniel har köpt hela serien så här ska de kollas i veckor känns de som haha! Hörs haj!

Dagen i mestadels bilder som vanligt!

Dagen började med att min lille fjant katt Pysen satt i fotändan och tyckte självklart jag skulle kliva upp! Vilket jag efter en 30 min segande gjorde.
 
Hästarna ut och stallet gjort på ca. 1 h. Sedan gjorde jag mig klar för att åka till hälsocentralen där dom kolla min axel som inte riktigt vill vara med mig! Läkartid om 1 vecka, spännande!
 
När jag kom hem så ringde jag pappsen och hörde hur jakten gick och Gila hade fullt drev så jag kasta ihop en matsäck och sprang upp i skogen och jagde nån timme, självklart mer bilder på det, ovanligt va? Gila skötte sig bra men fick tillslut dötapp och vi åkte hem!
I väntan på haren som aldrig kom...
 
Pappa hade iaf hittat en fin sittplats med massa granris!
 
Själv satte jag mig rätt ner i snön och min rumpa domnade bort kan jag säga, fint rumpavtryck! haha
 
Tillslut leta vi på bilen och åkte hem!
 
Dock ville inte Gilepila hem! Haren var ju inte tagen ;)
 
Och jag fick sitta bak medans Gila satt fram... seriöst?
 
När jag kom hem åt jag och dog framför tvn en stund, sedan bytte jag om och tog med hästarna på en ridtur så jag red Tila med två yrväder vid namn Duell och Merschan springandes runt om oss och det var ju självklart hur spännande och roligt att vara lös som helst, självklart gjorde Duell illa sig lite men det var bara ett ytligt sår. Men under koll iaf så. Lite bilder lyckades jag ta på det med! :)
 
Efter ridturen intog jag soffläge igen efter jag pysslat om hästarna och sällskap fick jag av Mysen Pysen som ville leka med mitt hår, bus misse!
 
Ikväll kommer jag unna mig ett fotbad igen och kanske jag får sällskap av lillen igen som igår? haha
 
Men först en massa pyssel med popplahästarna och dusch! Återkommer me ett inlägg ikväll kanske, aktiv som jag är just nu! (Y)
 

Promenad hos Nordvikens kennel

Sen var det ju självklart promenader med valpar och Samojeder endel, roligt med lösspringande hundar och fint väder kan jag säga! Kan man ha det bättre då? Svar nej!
Pluto in Action!
 
Yelena är Samojdenmed Seite, Nåjden, Pluto & Castor!
 
Nåjden, full fart!
 
Yelena!
 
Seite till vänster & Nåjden till höger, bröderna bus!
 
Sasha, Pluto & Seite.
 
Seite & Sasha!
 
Dom små undrar vad Nåjden fått tag på!
 
Två övre bilderna är ungefär hur det ser ut hela tiden, hundarna överallt haha! :)
 
Kaxig Castor!
 
Full fart på Pluto.
 
Castor bus!
 
Inca gick jag med koppel och valparnas favorit, fick inte vara ifred!
 
Nisse gick med Sasha!
 
Sen tyckte Castor det var en mycket bättre idé att han gick med mamma i koppel! haha :)
 
Pluto
 
Nåjden & Seite
 
Castor i 110
 
Seite
 
Nisse & Sasha
 
Nåjden
 
Castor
 
Pluto
 
Sen är dey mys i hungården och Castor är supernöjd med husse som kliar honom
Seite lille nyfiken
 
Hussekära valpar
 
Pluto, lilla finingen
 
Söt Castor!
 
Nåjden är supernöjd med sin tuggleksak :)
 
Pluto :)
 
Full fart och bus mellan bröderna Pluto & Castor!
 
Mys med husse är en favoritstund tycker nog Castor för oj vad många hästbajspussar han gav till Nisse! haha
Mysigt i hundgården sista dagen jag hade där den veckan, fint väder och mysiga hundar! Det kan nog inte bli bättre som sagt! Nu ska jag natta mina hästar och ladda om för en ny vecka! Ha en skön sndagskväll med Café Bärs eller Johan Falk eller vad ni nu ser :)

Besökare

Gud vad roligt, besöksstatistiken ökade till mer än dubbla då jag länkade bloggen på facebook, hoppas många av er vill fortsätta läsa min blogg! Något som jag inte berättat om är mitt Gymnasiearbete som hundskötare jag har under mitt sista år på gymnasiet. Jag jobbar hos kanske världens bästa Kennel, Nordvikens kennel som har uppfödning av draghundar (Sibieran Husky & Samojeder) som Nisse & Annika Uppström driver. Ni hittar deras hemsida här (http://home.swipnet.se/~w-18288/) ! Jag var där under en veckas tid för ett tag sen och mådde som en gud med alla hundarna, träning och skötsel var det jag fick hålla på med. I ett tidigare inlägg hade jag bilder sen igår då jag var med och träna hundarna med Nisse igen, så roligt! Blir mer i vinter :) Här kommer iaf lite bilder av alla deras hundar!
Här har ni en av Nisses ledarhund i spannet Tufsing, älskar ögonen!
 
Pluto, en liten goding med Castor i bakrunden!
 
Castor är lite blygare men fruktansvärt söt!
 
Som sagt en goding som älskade kameran lika mycket som kameran älskade honom! ;)
 
Jag skulle gissa på att det här är Ask, lite svårt att skilja 26 hundar åt med namnen men om jag minns rätt, en gammal gosig man!
 
Frigga är en blygsam men framåt tjej ändå som oxå är en duktig ledarhund! Älskar bilden ändå trots kvalité.
 
Skrika en gammal Champion, så fin!
 
Gasten är "sambo" åt Skrika, snygg kille!
 
Skrika
 
Onyx, en väldigt försiktig grabb men duktig draghund!
 
Chena, kanske en av mina favoriter, välrdens gosigaste tjej tror jag!
 
Floyd på de två övre bilderna, en favorit han med, och en riktig modell måste jag säga! ;)
 
Annika sätter på Inca selen, Inca är mamma åt Castor & Pluto!
 
Nisse sätter fast halsbanden i linan, sista innan man sticker iväg! Otåliga hundar kan jag bara säga haha!
 
Floyd igen, strumpor har han för att han har lite ömma trampdynor så underlättar när han springer!
 
Frigga igen, först i ledet av 18 hundar den dagen!
Vattenpaus under träningen!
 
Just vänt och ska hemåt, hundarna vill ivrigt iväg fort igen.
Nisse klappar om Chena.
 
Annika är sååå glad att vi kommit tillbaks, haha :)
 
Nisse har snabbutfodring till hundarna som han använder sig av mycket på tävlingar! Roligt att variera för hundarna och snabbt går det!
Efter träning släpper man bara hundarna på gården så springer de (oftast) till sin hundgård, jätte häftigt tycker jag! Helt otroligt fina hundar det har och så roligt att vara där, de e så man tycker alla borde få prova på det men det kanske vore lite kaos haha! 
Kommer ett inlägg till alldeles strax om en promenad med Samojeder och valpar :)

Farsdagsfirande

Farsdag är en viktig dag, likaså morsdag därför firara man det absolut tycker jag!
Så Pappa fick en godispåse av mig & två trisslotter därav 30:- vinst på den ena, jippiii! :D
Sen blev det 3 rätters middag där förrätten bestod av cristader med olika röror i och sen varmrätten blev gorgonzolabiff med klyftpotatis och grönsaker. Efterrätten bestod av en god chokladmousse med grädde och clementin klyftor toppat av riven choklad alá máma! Asgott! Mamma och Daniel gjorde middagen och dom lyckades bra måste jag säga! Sen att jag var för hungrig för att ta kort på de 2 första rätterna behöver vi inte nämna så hårt ;) Till middagen blev det även AC/DC rödvin, ganska gott men lite torrt, jag drack då mest cola haha. Även katterna var på hugget under middagen.
 
 

Jaktdag på farsdag

Idag drog jag ut och jagade för ett försök att skjuta en hare som pappa kunna bli stolt över på farsdag, fick vi någon hare? Haha nej men bra träning för Gila iaf! Lite bilder från dagen kan jag bjuda på iaf! Här firas det farsdag för fullt och nu blir det 3 rätter middag så kommer ett inlägg ikväll om det! :)
Oredigerade stygga bilder men skitsamma! :)

Filmtips

Tårarna sprutar och det här är de senaste 3 filmerna jag kikat på som filmskaparnas filmskapare Nicholas Sparks har gjort, alla filmer han skapat har banne mig han gjort! Kärlek till han även om jag mår dåligt efter att sätt vissa av dem... Iaf är det tips till dessa mörka höstkvällar då det ändå är mörkt tidigt och man ändå inte har något för sig. Natti gott folk!
Google bilder allihop, här har vi mannen!

Lördaag

Lördag näst bästa dagen i veckan! Blev till å köra hundar idag med grannen Nisse! Otroligt roligt men kallt :)
 
Sen red jag en tur med Marlene och de tyckte självklart hästarna var otroligt roligt!
Sen kom Ellinore och red Merschan och jag hade Duell, blev intervaller i mörkret! PIGGA HÄSTAR!
Nu blire väl film och dö ungefär, imorron packar jag nog in vovven i bilen om vädret tillåter och tar en tur till fjälls på brist på annat! Höres å heej!

Fredaag

Idag har jag verkligen haft lust att blogga så 5 inlägget nurå, fyfan vad överdrivet ambitöst av mig!
Iaf så var ja ledig från praktiken igår och jagade hare med pappa och Gila igår, en lång dag som avlutades med solning med Sara och vi åkte hem till mig och åt gott, högg ved och gjorde stallet, hon mockade dessutom till mig, bästaste vännen! Vi åt hemgjord pizza som jag och mamma lagade små minipizzor och sen var det ju kladdkakans dag så självklart blev de ju kladdkaka med grädde! :D
Idag har ja vart på praktiken och mestadels städat och klappat hästar, sen hämtat ut paket åt papps, suttit 1 h på telia för ett mikrosimkort då min stackar iphone ska laga sig lite och sne åt jag och Sara på subway, proppmätt blev vi, rullade därifrån till bilen som rullade iväg till en lägenhet som vi hämtade hem en fåtölj med fotpall som vi köpt. Kom hem, fixa med telefonerna, åt tacos, (meeer maaat), lärde mig telefon bättre och sen gjorde stallet och nu sitter jag här och ska duscha och ta me mig en chipspåse och lite cola framför Idolmys med mammsen å pappsen! 
Daniel och hans tötntvänner har okuperat hela vardagsrummet med Pistvakt maraton så får sitta framför mini tv ikväll...
Aja nu ska jag göra helg så får se om jag bloggar nått i helgen...
HejsSvejs! Får lite bilder sen somras!
I see what you did there ;) (handen retards)
Mycket snygga sidor jag har där!
 

Sommar

Just nu i denna dimma och råkyla så saknar jag dessa varma sommardagar, lättklädd och varma vindar.
Att fota dessa dagar gör mig bara deprimerad även om solen lös idag...
Hörs hej gott folk!
 
 

Dagens goding

Kör på en dagens goding! Som Askungen hade sagt "Vad är en bal på slottet" så säger jag "Vad vore denna dag utan en clementin" ! Höst säger jag bara!
(google bild då ja inte orkar fota!!!!)

teeest

 
Testar ny telefonen! funkar lika bra som en trasig pinne... Rööv!! Saknar ifåneeen....
 
 

Morrn morrn

Inte alls morgontrött med pigga missar!
Jag a gå lilla pysen denna vackra fredag morgon, då jävla fiint! (:
 
Att hänga ned Misse är en sak man kan göra om man vill förbereda sig för jordbävningar och om man vill känna sig mindre tjock! Ett hopp från bänken känner hela Kina av, helt klart!
Ha en bra dag, vi ses senare! 

Nattii

Godnatt gott folk, nu ska jag & Sara sova för en tidig morron te Stan! Suck men men!!
 

Jaktdag

Hejsaan! Istället för praktik idag så jagade jag hare med pappa och Gila! Eftersom dom åkte upp runt 8 så gick jag upp i skogen runt 9. Blev en lång vända och de tog 4 h innan Gila fick upp en riktig tjorvhare, (tråckelhare som vi kallar det) och jobbade på jätte bra i 2 h! Blev ca. 3 mil för Gila och 2 för mig å pappa kanske? Lite bilder från dagens jakt.
 
 
 

Pysen

Min fiina fiiiina katt! 
4 månader snart och väger 3,5 kg,, sjuuuukt!
Kommer bli sjukligt stooor! Sötmis'n! <3

Kärlek

Workin' hard to get my fill
Everybody wants a thrill
Payin' anything to roll the dice
Just one more time
Some will win
Some will lose
Some were born to sing the blues
Oh, the movie never ends
It goes on and on and on and on
<3
 

Dag 2

Marlenes godingar Gino & Jostina! 
 
Bebis hästen❤️
 
Gosisarna❤️
 
Julias å hennes familjs nytillskott Iquar! 
 
Tisdag å dags för andra praktikdagen av tio... Pepp? Nej!! Stalletr iaf gjort å då ska bara hästarna ridas sen och dyka ner i sängen! 
Ibland är livet bara så enformigt men men,, 
snabbinlägg från mobilen så blir nog inte mer än Såhär. Hörs heej!
Den bästa av dom bästa❤️❤️❤️
 
Lördags morgon påväg te tävlingen, snacka om nervig tjej då! Bästa Merschan 💜💙💜

Sleten

Lagomt trött ja är nuu! 
En heldag på Kliniken med olika fall var väldigt jobbigt, sen gör ju inte vädret det så mycket bättre...
Duell å jag miljöträna iaf så hämtade soptunnan i mörkret som skramla hela vägen upp till gården och det var inte så populärt men inte så läskigt heller. Duktig Bebis <3
Damerna fick vila, de var ett tag sen nu! :)
Nu blir det sängen 20.40 !!!? Har man huvudvärk och ska upp 05.30 så kanske det är det som gäller...
Godnatt gott folk, ett par gamla bilder får ni kika på.
 

Praktik

Första praktikdagen idag på Östersunds Hästklinik, där blir jag kvar i 2 veckor! 
Spännande men även lite jobbigt efter hur slappt man haft det senaste tiden & efter lov å allt!
Nu ere dags å fara, hörs hej!

Sammanfattning från tävlingen igår!

Sista tävlingen gick ju som sagt av stapeln igår i Timrå & vi hade nå jävulskt roligt!
I Lc kom vi 7/22 därav 6 placerade och blev utputtad av sista ekipaget tror jag, lite surt men en hyffsat fin runda som jag hade kunnat gjort lite bättre men felfri i båda faser iaf! Men Merschan var en pärla!
I Lb så hade vi super tempo, 3 snabbaste i grunden överlag vilket kändes kanon, 2 nedslag som jag helt tar på mig själv men kul hade vi iaf!
Nästa år så ska allra helst Julia få åka lite på träningstävlingar & jag på nån jag med & Mimmi ska få tävla Merschan litte granna så kanske Merschan kan lära upp nån mer innan hon helt går i pension. 
Nu blir det ju Duell som ska få komma ut på banorna till sommaren men oj vad nästa år kommer bli lugnt? Både skönt och tråkigt!
Dåliga bilder men pappa gör sitt bästa! Dock en bra film men bara från LB! Hoppas Equipe lägger ut lite bilder! 
Nu ska jag göra stallet å rida 4 hästar, blev en extra idag. Hare gööööttt!
 

Finner inga ord

Om 11 h är jag & Merschan på plats, på plats på årets och våran absolut sista tävling någonsin... 
Jag finner inga ord alltså, men allt är förberett och nu laddar vi för att ha så jävla kul som möjligt, bara ett plus om vi kan knipa åt oss nån placering också!
Massor + lite till kärlek till denna ponny, vilket jävla år vi haft!
En hel del placeringar, alla tävlingar förutom 3 har vi kommit hem med åtminstonde 1 placering. Så nu kör vi järnet imorgon och har så jävla kul vi kan ha! Lets goooo! Kyssar å hejsan!