Ellinores Begravning

Idag den 16/3 2013 var det Ellinores begravning, till mig var hon en vän och en klasskamrat och en person jag såg upp till. Hon var aldrig brydd att säga vad och tyckte och tänkte, en framåt och alltid lika glad person! Såna finns det allt för få utav. Iallafall var det en begravning som var som tagen ur en film och helt underbart fin. Fikat var precis som Ellinore skulle vilja haft det med cupcakes, kladdkaka, kaffe, the, saft å bullar! Denna dag kommer jag aldrig glömma!
Vila i frid finaste Ellinore!
♥ 2/3-93 
Rip 21/2-13

Bildeeeeer från ny telefon

 
 

Livet suger.

Jag har allt man kan önska sig, 3 underbart fina hästar och finfina djur, super grannar, underbara vänner, sjukt bra familj, fin gård, underbart drömstall och transport, bor fint, fina klasskamrater, får oftast de saker jag vill ha med lite ekonomi uppläggning och prioritering osv. osv. oxå händer en sån liten sak att jag kan falla för nån som kanske inte känner desamma och alla dessa grejer bara försvinner och allt ser helt värdelöst ut. Helt sjukt hur dum man kan va, jag vet att man inte kan få allt här i livet och man måste välja bort bättre och sämre saker men att man kan falla för en person av alla dessa miljarder människor i världen är ganska häftigt samtidigt som det känns så fruktansvärt jobbigt när man ska glömma bort någon man verkligen tycker om. Men jag ska kämpa på för annars skulle mitt liv vara bortkastat för det är sån jag är! Hej jag är en deprimerad liten skit som måste klättra upp från min lilla svacka i livet nu och komma tillbaks, starkare än någonsin förr!

Vad hade jag gjort utan dessa underbara <3


Nytt in

Äntligen har min nya telefon kommit och jag slipper ha min gamla skit som inte vill vara me mig nå just!
Har beställt 3 nya skal, 1 display skydd och såklart så gatt ja beställa ett nano-simkort för micro-simkortet passa ju tydligen bara 4 å 4s. FML!
Kan alltså inte använda telefonen förrän på onsdag typ,, imorgon om jag har tur men så pass bra får man väl inte ha det! Men lika bra var nog de för jag har 2 hästar att rida, en springtur, ett tal att göra iordning, å teori i både jägarexamen, körkort och engelska uppgift att göra så de e nog bäst jag tar tag i de först!
Ne dax å ta tag i mitt liv så jag kommer nån vart,, Matten ska vi inte ens prata om!! Jaja kan iaf påverka mina hästar och min egna motion utan att klaga så värst! Hörs haj!

Underbart väder!

Springturen med Tila slutade med att vi tog en promenad med Mamma och Gila en stund men sen tog vi en sista springtur nån kilometer! Vädret är toppen, djuren är toppen och idag har man fått mkt gjort, nu blir det duschen, sen sola lite ansikte och sen göra sig klar för en helg i storstaden!

Bra dag!

Skotertur med Jossan och Sara vilket var det roligaste på länge!
100 situps
100 armhävningar
2 ridturer
1 springtur med häst och hund på en halvmil
Mockat, fodrat, vattnat, spånat, bärt in foder, handlat foder, bärt in spånbalar, mublerat om i stallet.
Nu väntar sängen! Nattiii!
 

Sara har ju trotsallt fyllt 18 år såklart det har firats!!!


Work work

Träningen börjar ge nå resultat, hard work work!

Måndaag vare ju igår ja

igår vare som sagt måndag och jag hann vara med Sara, kika på How to train your dragon, rida Merschan, 50 situps, 50 armhävningar, sen på kvällen kom Josefin och Linnea.
Vi kikade på Beck och Sinisten. Vi pratade, åt gott och bara hade det allmänt trevligt. La oss runt 2 på natten och prata lite men sen somna iaf jag snabbt! Imorse tog jag ut hästarna, gjorde frukost åt dom och sen kort färefter åkte dom hem.
1h senare kom Julia, vi fixade i ordning stallet och sen red hon Merschan och jag red Duell, spännande men de gick ju! Sen kasta vi ut lillpojken i hagen och båda red Merschan hem till Julia så hon kom hem och sen drog jag hem med henne i full galopp. När jag kom hem bytte jag bara om och tog en springtur med Tila som inte går att rida nu, välrdens duktigaste häst helt enkelt! Kändes så idag iaf när hon gjorde exakt som jag gjorde.
Kom hem, bytte om och drog ut å måla i stallet med mamma, svor över en målarställning i 1,5 h och gav sen upp och åt middag klockan 7 på kvällen. Framen stog på schemat sen och nu ska jag ta in hästarna så fort jag bloggat klart.
Ikväll blir det dusch, film och engelskauppsats. Work work!
Imorgon väntas körlektion, ridning, fira mamma på hennes dag, mer målning och springtur.
Är dessutom stolt över att jag gjort 50 situps och 50 armhävningar i 5 dagar i rad nu varje morgon. 
I'm back.
Bild sen 2009 typ! Underbara hästar <3

Sweet Home Alabama


 

Alltåalltåliteteeeee

Tjenareeee