Hjärtat

Den bästa jag vet<3

snabbt inlägg

Igår kväll kom Jonte förbi lite spontant så jag fick pussa lite på han, vi kika på tv å höll på somna i soffan men han gatt ju såklart åka och vara fylle chauffis...
Idag har jag sålt på loppis med mammsen, gick ganska bra faktiskt, fick mig lite extra salnatar och blev av med lite grejer som ligger och samlar damm här. Direkt när jag kom hem ringde jag Julia och bestämde tid för ridning, red Tila en liten snabb sväng innan hon kom över och sen ledde jag hem henne till sig på Merschan och där tog jag över. Gick kanoners,, dock var hon som en ängel med Julia på ryggen och så fort jag satt upp och börja trava blev det bocksprång nån meter upp i luften, lillgalningen... Nu har jag just skirivit ut samhällsuppgiften och hoppas jag gjort rätt, väskan är packad och mina tänder borstas just nu för sängen väntar! Natti gott folk! Pusss

Hundutställning på F4

Idag ställde vi ut Gila för första gången, var även första gången jag var på hundutställning och fick såklart allt på en gång så fick även gå med Gilen i ringen. Kommer dit till Frösön, hundar över allt, stora som små, korthårgia som långhåriga, vafan ska jag göra? Vilken ring ska jag gå? När ska jag gå? Vart ska nummerlappen sitta? Går jag själv eller med flera? Seriöst jag visste inget och när jag kom hem idag vet jag precis hur det går till med hjälp av bra folk omrking mig som Siv & Staffan som guida mig och min gamla mentor Marianne, även snälla "funktionärer" där och man såg ju hur andra gjorde! Vi gick som 3 hunden i våran ring av 49, överlag var det runt 154 hundar på plats och om det var livat? OJA!  Siv och staffan var även där och ställde ut deras pointer Olga som även fick hederspris hon med och gick till final för hundar mellan 6-9 månader gammal men vart tyvär inte placerad men hon var jätte fin ändå och super duktig.
Efter en otroligt låååång dag med något nytt för oss alla så vart vi alla helnöjda av Gilas bedömning. 
När hon gått sin runda runt kl 10.00 så gick hon direkt till final och fick tävla bland Best in show och hamnade på en delad 5 placering med 5 andra hundar! Dock fick vi vänta i 6 h, alltså enda till klockan 16.00 ungefär gick hon sin final runda. Men hon fick priser som en fin ljuslykta med älgar på, 3 rosetter och hundgodis + att hon fick en mjukishare och en ny plädfilt som ska bevara värme bra i hennes hundbur av mor å far. Nu ligger hon helt utslagen i sin fåtölj och mår gött, imorgon blir det harjakt för henne och jag och mamma hamnar på furan för å sälja iväg litte grejer.  
Bästaste lilla vovven<3

Gilepileen å Jontiii

<3

Lärkvallens Gila

Monsterhunden med sin bästa vän!

Förlååååt Joseeef!

Dålig uppdatering å de tänker jag dock inte be om ursäkt för,, men bättre hade den ju kunnat varit!
Iaf så har jag den senaste tiden umgåtts diverse människor allt från bönder till stadsbor!

Mina hästar har blitt vaccinerade
Vi har drevat fönster (isolerat)
massa mys med Josef å Sara å en liten macka på gouter med dom och Ida!
Sovit hos Jonte i helgen i hackås och han har även sovit hos mig in tha cityyy
Sara kommer idag å vi ska åka puulkaaa
Jag & Mimmi har ridit Celliona å Arvid på en busis tur, myys å vi har även hälsat på Bernt endel
På lördag blir de hundutställning med Gilen, jag ska gå med henne haha lol
på söndag ska jag sälja iväg gamla goda klädplagg på loppis och en massa fikabröd
Ja vad mer ska jag säga? Nu ska jag ut å dreva lite så kanske Jonte kommer på lite kaffe sen och Sara dyker väl upp alldeles strax får man hoppas :)
Hööres heej!