IIIIIIIIIIIIIIh

'Äntligen är tröjan min!

Och den där hjälmen kommer nog inte undå heller, svart Joh Whitaker läder hjälm med swarowski stenar, både mor och far tycker om den och jag är helt störtkär i den!
Kommer nog hamna på hyllan i nyastallet i höst helt klart!
 
Var som ni kanske märker på Häst é bäst idag och inhandla tröjan jag beställt hem, v-ringad John Whitaker tröja  som jag ska tävla i och de tog hem hjälmen jag ville testa i rätt storlek och allt, döööööööööör! VILL HA HELST IGÅR!

 
Även spanat in dessa läckerbitar, dom é otroooliiiigt sköna och mjuka sulor med ett enormt fin fint stöd! Skulle va en aning så mycket bättre skillnad än dom jag har på fossingarna nu, men inte prio ett tyvär med tanke på allt annat jag vill ha just nu! 
 
Sen vill jag hemskt gärna ha råd om det är värt att köpa en iphone 4s eller inte? Jag e hemskt sugen och vet ett kap där jag får den mycket billigare, men är det värt det! Jag e ju sugen på den med men har ju inte lla epngar i världen...
 
Stallbygget går som en räls oxå, takstolarna ska upp imorgon och sen är det svåraste gjort om jag fattat det rätt. Kommer nog bli kanonfint, stallinredningen kom igår oxå och guldknopparna över boxarna var som pricket över i:et! Kanonfint, kommer älska det nya stallet, de vet jag!
 
Ne nu är det bara en arbetsvecka kvar sen ska det säljas lite grejer på blocket som jag ska få en summa av som pappa sa så då jäklar har jag iaf litte mer pengar i kassan!
Till veckan blir det jobb, rida Chico i Oviken, mina pollar, å sen ser det inte ut att vara nått planerat till helgen så lär ju va med Mimmi som jag inte vart med på x-antal dagar nu... känns knepigt men jaja.
 
Ikväll ska jag skjuta hagelbössa med pappa i skogen, snacka om att jag é pepp, fyfan vad kul å jaga hare i höst! Men nu har jag två ridturer och en springtur att göra innan skjutandetm hörs haj!

Ja vafan ska man säga!

Vi é överallt men ingenstans!
Hörs hajs!

Bilder på grejerna min kära mor inhandla till moiii!!!!

 
Mamma har köpt ett par gudomligt fina adidas skor till mig och oj om jag e kär, dom blänkeeer!
Den snyggaste hood tröjan i garderoben, oja!
En fin vit peak peformace tröja som jag e helt såld på, ser ju nästan ordentlig ut....
Och de kanske sötaste mjukis näbbdjuren jag sätt i hela mitt liv, dock ligger Näbbdjuret Perry före, så stilig, så söt! 

Kommer lägga upp en film snart som jag och Sara gjort. Ni kommer älska den, de gör iaf vi ;)
Igår så var vi iaf i stan, Gila var hos "kiken" (veterinären) och spolade öronen och drog ut en tand, medan gick jag och mamma på stan, fixade pass till mig, åt på Chang Hai Wook (stavning) och handlade lite smått å gott hem.
Idag så jobbade jag och sara red enda ifrån Oviken med lilla Loviiiiz, så nu e hon här och vi e SLÖ, vi har dock gjort en ny bio succé, "Flytta på dig 1",,, buuuusigt!
Ska väl snart hitta på nå nytt bus som e helt värdelöst men vad gör man inte i Välje!? Finns fan inget... 
I helgen blir det Brolle, jobba och bygga stall! Snaaaaark, dock blir nog Brolle roligt, ska hänga massor med fett med Sära the maaan, hoppas man träffar lite mer bekanta ansikten!

Nöjd nu Josefin? 
Hörs haj!

Länge sen sist

FÖRLÅT JOSEFIN ISBERG LINDSTRÖM FÖR DÅLIGT UPPDATERANDE!
Ne men ursäkta alla läsare men jag har haft fullspäckat schema, kommer lägga ut en bildbomb på vad min snälla mamma köpte till mig i stan igår sen men först måste jag jobba och rida och möta Sara som rider 1,5 mil för att sova över här med Loviiiz!
Vi hörs i eftermiddagen så berättar jag om gårdagen och dagen! Puss hej!

Länge sen sist

FÖRLÅT JOSEFIN ISBERG LINDSTRÖM FÖR DÅLIGT UPPDATERANDE!
Ne men ursäkta alla läsare men jag har haft fullspäckat schema, kommer lägga ut en bildbomb på vad min snälla mamma köpte till mig i stan igår sen men först måste jag jobba och rida och möta Sara som rider 1,5 mil för att sova över här med Loviiiz!
Vi hörs i eftermiddagen så berättar jag om gårdagen och dagen! Puss hej!

Länge sen sist

FÖRLÅT JOSEFIN ISBERG LINDSTRÖM FÖR DÅLIGT UPPDATERANDE!
Ne men ursäkta alla läsare men jag har haft fullspäckat schema, kommer lägga ut en bildbomb på vad min snälla mamma köpte till mig i stan igår sen men först måste jag jobba och rida och möta Sara som rider 1,5 mil för att sova över här med Loviiiz!
Vi hörs i eftermiddagen så berättar jag om gårdagen och dagen! Puss hej!

Updating

Fredags: Firade midsommar med Josefin, Linnea och Mimmi i stan, var helt klart en kväll man kommer minnas med neon orange friterad kyckling, öde stad och massa dricka!
Lördag/igår: Firade med Mimmi på holmen, var en udda kväll men det var kul iaf!

Idag är jag helt jävla fucking slut efter en jobbarvecka med en massa ridning, springning, jobb, jobb och åter igen jobb med sena kvällar å tidigt mornar!

På onsdag drar Mimmi till peace&love vilket kommer bli otroligt tomt utan henne dessa typ 5 dagar men jag överlever nog! Sara kommer i veckan oxå med Loviz och de blir bra nog niiice! :D

I veckan blire väl jobb, heldag i stan på onsdag och ridning å springning som vanligt! Ska man ligga på topp så ska man!
Hörs hej mina få läsare!

Midsommaaaaaaaaar

Nu drar jag te stan med Mimmi, Jossaan & Linnea och firar midsommar! Full fart! (Y)
Klev upp imorse, gjorde djuren hos Marléne och flyttade lite hästar och laga hage å fyllde på vatten. Kom hem, solade i två timmar, tog en springtur på en halvtimme och sen red jag hästarna en timme var, gick in, duschade, fönade håret, platta det, sminka mig, bytte om, packade väskan och när som helst kommer Catarina! Kvällen ska bli bäst hoppas jag och vi har allt vi ska ha! Nice! God mat hoppas jag vi hittar i soporna, ne men hoppas nått har öppet iaf! :)
Glad midsommar på er läsare! Puss!

Jobbigare dag dååååååå

Idag tog jag cykeln över till sommarjobbet och matade djuren, sen städade jag ut lite foder och plocka undan lite runt stallarna. Sedan fixade jag och Marlénes pappa vattnet ner till getterna och jag sprang över hela gården och slog på/av ström och på/av vatten, sen mockade jag och plocka undan lite grejer i stallet. Sen fikade vi och jag drog hem en snabbis på lunchen då jag flyttade hästarna till betet, tog ut getterna, mockade och bytte om till ridklöder på 100 knyck, sen packa jag ner hjälmen och ridvantarna och tog cykeln över igen och state mig direkt i bilen, sov nån halvtimme innan vi var framme till Överby Stuteri där vi hämtade hem stona, dräktiga ska dom vara nu, sen stanna vi på granngården på hemvägen där jag köpte två flughuvor till hästarna. När vi kom tillbaks lastade vi ur och stälde in hästarna för jag skulle rida dom. Red Ina med Stintan som handhäst över Timmeråsen, en skogsslinga. Efter det så gick vi in tog nån macka sen cyklade jag hem, gick till stallbygget tog en kniv och skrapa bort en massa bark så inte flugorna ska bygga bo och sopade av hela plattan. Nu sitter jag här och ska äta middag och är helt slut! Men än är inte dagen till enda... 
Efter maten drar jag tillbaks och hjälper till lite med hagbygge och ska hålla ridlektion för Julia klockan 7 ikväll, sen ska vi kanske sätta potatis å sen e jag klar för kvällen. Då är det bara jobbet kavr hemma med att ta ner hästarna till "natthagen" och ge alla djuren mat och spraya dom och prova flyghuvor osv. osv. osv. 
Imorgon fixar jag bara djuren på morgonen och går hem och bygger stall.
På kvällen drar jag in te staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! Nice!
Nu blire mat, har en del att göra! Hörs haj!

Vilken dag!

Sen sista inlägget har jag vart i stan så jag kom hem kl ett på eftermiddagen, då fika jag och mamma sen red jag Merschan, har inte hoppat henne på kanske 2 veckor så hoppade igenom henne och tog snävare svängar och hoppa 1.15m, gick kanon! Dressyren satt som en smäck med fina mjuka former och jag mjukade upp hennes galopp ganska mycket så hon fick benen under sig utan att flänga med dom åt alla håll. Sen drog jag över til Marléne där vi veterinärbesikta Phu, han gick igenom, sen tog vi en ridtur och jag red Pilgrim, ett bra tag sen nu! Sen gick jag hem, åt en kanon god middag, Grillade räkor och lax med ris, vitlöksås, nybakt bröd och avocado å gurka. Lånade ett träns av Marléne som Tila gick kanon på, hoppade henne upp till 1m och tog travhinder, hon gick fin fint hon med och höll en stadig samlad galopp på volt, kändes kanon! Gick över till Marléne igen där jag longera Mysak i säkert 40 min där av halva passet som jag sprang ihjäl mig, han e inte så förtjust i att jobba i korallen. Sen jaga vi in bockkillingar, utfodrade killingar och hästar sen drog jag hem.
Nu sitter jag här och har gjort stallet, helt slut i kroppen om inte psyket mer. Gjort i ordning chips med dipp och morot nu som jag och mamma ska mumsa på till en bra film, behövs kan jag säga!
Imorgon blir en minst lika körig dag med en massa ridning, potatis sättning och utfodring, ska även hålla ridlektion för Julia! Men efter en myskväll å sömn går nog det ann!

Denna film slår vi på nu så man får dregla över någon annan än johnny Depp hela tiden!

Live fun

Klockan är 07.10 och jag gör första inlägget! Ahh det börjar ta sig!
Jag har tagit ut mina djur och fixat Marléns djur, tagit in nå hästar och jagat nå getter! Jobbig morgon, ähh, ja!
Nu har jag gjort mig i ordning och ska snart byta om för snart bär det in till staden, sen jobbar jag nog i eftermiddag med och sen kanske Mimmi Taylooooooor kommer! Nice.

Lovade kanske för ett år sen på nån blogg jag hade att jag skulle lägga upp bilder på mig utan smink! Bättre sent än aldrig och vad jag håller på med på bilderna vet inte jag heller!

Två bilder sen fhg när jag tävla pay&jump på Loviz åt Sara, söt hästen!
Nu fick jag tydligen brått, hejdåå!

Tisdag, en dag närmare helg!

Som sagt, en dag närmare helg och ännu en arbetsdag gjord! Känns bra, tränat 4 hästar idag vilket känns kanon!
Hade ne härlig ridtur med Sara nere på travet där jag red Chico, han sate sig ner och flög iväg som en studsboll när ett plank svajja lite med vinden men det gick bra och vi garva ju som vanligt! HAHAHHAH, inte så mycket dock!
Mamma köpte pizza så nu MÅSTE jag ta en springtur trots denna fucking vind!
Imorgon ska jag kliva upp 6, ta ut mina hästar och 3 getter, mata Marléns djur och ta in två av hennes betäkta hästar, göra mig klar och sen far jag in te stan med mamma halv åtta. Gila ska på Eira djurklinik, vi ska handla, te lägenheten å inge särskilt med andra ord, se jobbar jag när jag kommer hem antar ja! Sen har jag två hästar å en springtur som väntar imorgon oxå! Hoppas Mimmi hälsar på oxå, vore ju trevligt! :)
Snart måste jag nog beställa sommarkläder oxå, behövligt!
Nu åker sprinskorna på och musiken på högsta volym för en halvmil väntar! Hörs hej!

Första dagen på en härlig sommar!!!!

Första sommarlovsdagen= första sommarjobbs dagen!
Klev upp kvart i 8, åt lite hårdbrö till frukost, bytte lite hage åt hästarna så sommar hagen får smaka!
Sen drog jag till min granne Marlén där jag ska jobba de närmaste 3 veckorna, jag matade getterna, kollade så hästarna hade vatten och filmade Marlen när hon longerade Phu eftersom han ska säljas! :(
Vi gick in och fika, kolla på lite bilder på datan som köparen skickat och sen gick vi ut och red, jag fodra lite mer åt djuren och sen tanka vi över getmjölken till tanken som hon skulle köra till Bräcke! Sen var min jobbdag klar!
När jag kom hem gjorde jag i ordning lite mackor, packa ner två handdukar så for jag och mamma ner till vällviksbryggan med Gila som jag tvinga ner i vattnet, dock var det nog lite kallt för hennes del, stackars hund! Men vi fika våra mackor och kikade på utsikten!
Nu sitter jag här och har två ridpass och en springtur framför mig!
Känns som min sommar blir: Jobba, rida, träna och vännerna! Låter ju ganska nice ändå, money is lovely!<3

Har dessutom typ världens sötaste pappa! haha!
Gosig bild, å fuck regnet! Hörs haj!

Nygammalblogg

Och åter igen kör jag väl ett nytt race då med en ut av de äldre bloggarna, så tpog bort alla gamla inlägg och använder bara domän namnet!
Sen sist jag blogga på min senaste blogg så har jag:
  • Ridit över 40 ridpass på ca. 3 veckor
  • Sprungit flera mil, kanske 20 springturer
  • cyklat 2 mil
  • 9:orna har haft skolavslutning, mysigt att se gamla fina vänner
  • Jag har festat med mina vänner och träffat en massa saknade
  • Jag bor nu för tiden ensam i min lägenhet över sommaren för min sambo flyttar inte in förrän hösten igen
  • Jag har pluggat ihjäl mig den senaste veckan och ska plugga för körkort över sommaren
  • Jag är fixerad över min kropp av någon anledning och satsar på att gå ner lite i vikt nu som jag faktiskt redan gjort! Underbart! Överstolt!
  • Jag har blivit medryttare på en unghäst i Oviken.
  • Jag har tävlat både Tila, Merschan och Loviz!
  • Jag har fått jätte bra jobb över sommaren
  • Jag ska köpa ny mobil i sommar, frågan är bara HTC eller Iphone?
  • Jag ska köpa whitaker hjälmen med swarovski stenar
  • I höst ska jag köpa en unghäst
  • Jag ska bygga stall hela sommaren
  • Och sist men inte minst, jag ska vara med världens underbaraste vänner i sommar!
Lite bilder sen de senaste dagarna kan ni iaf få! :)

Mimmi har gått ut 9:an! Världen bästa vän<3
Jag har lekt med min vovve! haha
Jag har begått ego pics mord!
Jag älskar märket Peak Performance nu! Vill ha allt!
Gila har börjat snusa!
Jag har fastnat för diverse låtar som: "Du måste flytta på dig" & "Call me maybe"!
Jag älskar gruka, avocado och isvatten!
Jag hoppas för allt i världen att vi åker utomlands i höst, till ett soland! Hoppas Mimmi kan följa med! :')
På höstlovet kanske jag följer med Mimmi till Frankrike! 
Jag tycker Josefin Isberg är den skönaste jäveln att vara med! Älskar att va med henne!
Jag kommer nog sakna att bo med Sara littegrann samtidigt som det känns skönt att ha ett eget krypin!
Fan vad många runtomkring en de finns som kan sjunga! helt sjukt!
Jag drömmer sjuka drömmar!
Nu e jag klar! Puss hej!